Ми працюємо по всій території України

пн-пт з 9:00 до 18:00

Замовити дзвінок

    X

    Проєкт кондитерського цеху

    Проєктування кондитерського цеху, який враховує всі особливості вашого бізнесу

    1 392
    Проєкти нежитлових будівель

    Проєкт кондитерського цеху

    Проєктування кондитерського цеху, який враховує всі особливості вашого бізнесу

    1 392
    Проєкти нежитлових будівель
    1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
    Loading...

    ЗАПРОСИТИ ЗВ’ЯЗОК З ПРОФІЛЬНИМ СПЕЦІАЛІСТОМ

    Будь-ласка, заповніть цю невелику форму і
    ми зв’яжемося з Вами в найкоротші терміни

      Ця інформація потрібна, щоб заздалегідь проаналізувати Ваше питання!
      Фахівець зв’яжеться із Вами максимально швидко.

      100% захист від спаму

       

      Ласощі та борошняні вироби – один із багатообіцяючих напрямків кондитерської та продовольчої промисловості. Торти, тістечка, круасани та інші кондитерські вироби постійно користуються величезною популярністю і матимуть стійкий купівельний попит. Високий попит, розкішний асортимент, унікальна рецептура – ці обставини роблять борошняні кондитерські продукти привабливими не лише для споживачів, а й для виробничих компаній, малого бізнесу та інвесторів.

       

      Правильне подання споживачам виготовленої випічки – критичний крок до збільшення обсягів реалізації борошняних виробів. Для того, щоб спокусити клієнтів на придбання продукту, продемонструйте його привабливість і апетитність. Часом, у маленькій кондитерській, вітрини відіграють центральну роль. Вітрини кондитерської здатні демонструвати та показувати у всій красі ваші десерти, кондитерські вироби, хліб та печиво на професійному та якісному рівні.

       

      Проєкт кондитерського цеху містить чотири принципові складові: архітектурно-будівельний, технологічний, санітарно-технічний та електротехнічний, які у поєднанні формують комплексну проєктну документацію для такого виду об’єкта.

       

       

      Архітектурний проєкт кондитерського цеху

      Розробка архітектурних проєктів кондитерських цехів істотно відрізняється від проєктування об’єктів іншого напряму. Основні відмінності присутні у технологічній частині проєкту, в якій фіксуються специфіка внутрішніх приміщень, стандарти та правила їх експлуатації та оснащення.

       

      План кондитерського цеху має передбачати розташування основних робочих зон кондитерського виробництва, який має наступний вигляд і складається, як мінімум, із нижче перерахованих елементів:

       

      • безпосередньо виробниче приміщення під кондитерський цех;
      • торговий зал;
      • офісне приміщення на кілька робочих місць;
      • комора під сировину;
      • приміщення для зберігання готової продукції;
      • туалетне приміщення;
      • господарсько-побутове приміщення, включаючи кімнату для персоналу, гардероб.

       

      У приміщенні кондитерського цеху необхідно передбачити наявність двох-трьох входів задля вантажно-розвантажувальних робіт для готових виробів, сировини (продовольства). Додатково в архітектурному проєкті має бути стоянка для автомобілів.

       

        Потрібна допомога? – Отримайте консультацію від експерта Арма Експерт!

         

        Технологічний проєкт кондитерського цеху

        Проєкт сприяє тому, щоб точно розрахувати розстановку технологічного обладнання, меблів, визначити точки підведення водопостачання та каналізації, полегшити роботу співробітників та функціонування кондитерського цеху. Потрібно передбачити встановлення холодильного обладнання та холодильних камер для забезпечення збереження швидкопсувних продуктів.

         

        Технологічний проєкт кондитерського цеху комплексно визначає санітарні вимоги та правила до території, приміщень та їх обладнання від прийому, зберігання та обробки сировини до виробництва і реалізації кондитерських виробів, а також вимоги до умов праці та особистої гігієни персоналу.

         

        Варто зазначити, що будівництво нових, а також технічне переоснащення, реконструкція та розширення кондитерських підприємств завжди здійснюються відповідно до чинних санітарних правил, а також за неухильного дотримання державних будівельних норм України.

         

         

        Проєкт інженерних систем для кондитерського цеху

        Щоб кондитерський цех був комфортним для працівників у роботі, економічно ефективним, у ньому потрібно облаштувати гарну атмосферу та мікроклімат у всіх приміщеннях, розробити систему вентиляції кондитерського цеху. Виконати це можна лише за рахунок інсталяції високофункціональних інженерних систем, розроблених досвідченими та кваліфікованими фахівцями.

         

        Оскільки з усіх важливих інженерних систем найбільшу небезпеку для співробітників цеху може представляти система електропостачання, їй необхідно приділяти підвищену увагу при проєктуванні. Електротехнічна частина кондитерського цеху – це складна система, у проєкті якої немає бути ніяких похибок і недоработок. Абсолютно будь-які недоліки проєктної документації можуть негативно вплинути на функціональність мережі.

         

        Розрахувати вартість

         

        Щоб об’єкт можна було експлуатувати у будь-яку пору року, підтримувати у виробничому цеху сприятливу температуру, в такій будівлі потрібно встановити не тільки опалення, а й високоякісну систему кондиціювання. Сучасні кондиціонери характеризуються високою функціональністю та при кваліфікованих розрахунках дозволять гарантувати комфортні та приємні умови у приміщенні.

         

        За бажанням клієнта можна реалізувати технологічний проєкт кондитерського цеху, поєднуючи виробництво та виготовлення кондитерських виробів з магазином або кафе, укомплектувати його найсучаснішим обладнанням. Все це привабить великий потік покупців, збільшить рентабельність вашого підприємства, виділить його з багатьох схожих інших подібних закладів.

         

        Проєктування кондитерського цеху від «АРМА ЕКСПЕРТ»

        Експерти Центру супроводу будівництва «АРМА ЕКСПЕРТ» допоможуть уникнути технологічних помилок під час запуску кондитерського цеху. Наша компанія проєктує практичні та зручні для роботи кондитерські цехи, склади чи виробничі приміщення. Ви завжди можете отримати професійну пораду та безкоштовну консультацію за телефоном 38 (095) 488-55-66.

        Запишіться на безкоштовну
        консультацію


        Заїжджайте до нас – відповімо на всі запитання
        і пригостимо смачною кавою

        Заїжджайте до нас – відповімо
        на всі запитання і пригостимо
        смачною кавою

        Дивіться також

        Будівництво чи реконструкція комерційного об’єкту

        Будівництво чи реконструкція комерційного об’єкту

        Оформлення нежитлової нерухомості
        4 634

        На вас чекає не легка процедура! Експертиза проєкту, отримання дозволів та візити перевіряючих. Будівництво та реконструкція магазинів, офісів, ресторанів пі... Детальніше

        Перевести житлове приміщення в нежитловий фонд

        Перевести житлове приміщення в нежитловий фонд

        Оформлення нежитлової нерухомості
        3 012

        Відкрити кафе, салон, офіс чи магазин на першому поверсі житлового будинку – звичайна справа. Але за цим стоїть велика робота – переведення житлового приміще... Детальніше

        Приватизувати земельну ділянку

        Приватизувати земельну ділянку

        Оформлення землі
        39 405

        Оформити земельну ділянку у власність – процедура не на один місяць і не така вже й безкоштовна, як прописано в законі. З чого почати і до чого приготуватися? Детальніше

        Контакти

        Дякуємо, що зв’язалися з нами!

        Ваш запит надіслано – з Вами зв’яжуться протягом дня